به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ نادر کاظمی فرماندار شهرستان در این جلسه با بیان اینکه نیروهای نظامی و انتظامی با اتخاذ تدابیر لازم در جهت کاهش پدیده سرقت که یکی از آسیبهای اجتماعی می باشد تلاش می کنند گفت : یکی از عوامل مهم در ایجاد سرقت مشکل بیکاری و اعتیاد است .
نادر کاظمی با اشاره به اینکه مراجع قضائی با سارقین برخورد جدی نمایند افزود : برای سارقین جریمه سنگین در نظر گرفته شود تا دیگر جرأت سرقت در شهرستان ماکو را نداشته باشند .
وی افزایش گشت دستگاه های متولی، تامین روشنایی معابر، افزایش تدابیر حفاظتی و مراقبتی، جمع آوری معتادین متجاهر و برخورد با مال خر ها را از جمله موارد مهم در ناامن نمودن محیط برای سارقان دانست.
فرماندار ماکو اظهار داشت : تمامی ادارات بخصوص دستگاه هایی که بیشترین خسارت را از ناحیه اعمال مجرمانه سارقین متحمل میشوند مانند مخابرات، برق و آموزش و پرورش نسبت به افزایش تدابیر حفاظتی و پیشگیرانه در برابر سرقت اقدام نمایند.
ایشان به کارگیری سامانه اعلام خطر (مها) برای اماکن با کاربریهای گوناگون تجاری، مسکونی، اداری و درمانی که نیاز به محافظت دارند را مفید دانسته و از اقدامات موثر در کاهش آمار جرایم سرقت برشمرد.