سرمایه گذاری دولت تدبیر و امید بمنظور ارتقاء شاخص های سلامت در شهرستان ماکو بسیار محسوس و قابل توجه است .

صبح امروز جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان ماکو به ریاست فرماندار و با حضور اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ، شاهین علیزاده در این جلسه با تقدیر از اعضای کارگروه در پیگیری و اجرای مصوبات گفت : با تلاش و جدیت اعضای کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی توانسته ایم به توفیقات خوبی دست یابیم .

وی با بیان اینکه در ارزیابی های بعمل آمده مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان ماکو جزو مراکز نمونه استانی است افزود : سرمایه گذاری دولت تدبیر و امید بمنظور ارتقاء شاخص های سلامت در این شهرستان بسیار محسوس و قابل توجه است .  

فرماندار شهرستان ماکو ، نبود شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب در شهر ماکو را از جمله مهمترین مشکلات زیست محیطی و بهداشتی عنوان و خاطر نشان ساخت : در سفر اخیر وزیر نیرو و نماینده ویژه رئیس جمهور به شهرستان ماکو مقرر گردید ، بمنظور تأمین 810 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب مطالعات تفصیلی تری در وزارت نیرو شود و در این خصوص جلسه مشترکی با حضور بنده ، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو ، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و نماینده مردم در مجلس اسلامی شورای اسلامی در هفته های آتی در دفتر وزیر نیرو  برگزار خواهد شد .
 
حجت الاسلام و المسلمین میر محمد هاشمی امام جمعه ماکو هم در این جلسه با تاکید بر لزوم تشکیل کارگروه ویژه بمنظور حل مشکل تصفیه خانه فاضلاب ماکو  گفت : بمنظور کاهش مشکلات زیست محیطی شهروندان می توانند با تعامل و همکاری با مسئولین دستگاههای ذیربط نقش مهم و تاثیر گذاری را ایفا نمایند .

  دکتر صمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان ماکو نیز در این جلسه با بیان اینکه بمنظور ارتقاء شاخص های سلامت و بهداشت عمومی از ابتدای امسال تاکنون 12 پزشک متخصص در مراکز بهداشتی و درمانی جذب شده است گفت : با حمایت مسئولین شهرستانی و تلاش و جدیت مجموعه شبکه بهداشت و درمان در بخش درمانی رتبه اول استانی را کسب نموده ایم .

 وی افزود : در راستای برخورداری تمامی شهروندان  از خدمات بهداشتی و درمانی ، مجوز مرکز جامع سلامت در روستاهای کشمش تپه ، باغچه جوق و کریگ و همچنین پایگاه فوریت های پزشکی در روستای دیم قشلاق اخذ شده است که در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد .

رئیس شبکه بهداشت و درمان ماکو با باین اینکه در حال حاضر ۹۵ درصد جمعیت شهرستان دارای پرونده سلامت الکترونیک هستند اظهار داشت : با همکاری و همراهی شهروندان توانستیم رتبه اول را در این خصوص کسب نمائیم و در سالهای آینده نیز تمامی خدمات و پیگیری موضوع به صورت الکترونیکی خواهد بود.

در ادامه این جلسه موضوعاتی از جمله لزوم ساماندهی سگهای ولگرد و بلا صاحب با استفاده از ظرفیت مراکز نگهداری و سازمان‌های مردم نهاد حامی حقوق حیوانات ، زمانبندی جمع آوری زباله ها در سطح شهر به منظور مدیریت صحیح پسماند شهری ، برخورد با فروشندگان دوره گرد متخلف ، لزوم تسهیل در روند احداث تصفیه خانه فاضلاب ماکو که جدی ترین مشکل زیست محیطی و بهداشتی شهرستان است ، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای کارگروه نکته نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند .