لزوم ارتقای کیفیت و توسعه فعالیت کشتارگاه دامی ماکو

 صبح امروز ، بمنظور بررسی وضعیت کشتارگاه دامی شهر ماکو به لحاظ بهداشتی و امکانات ، فرماندار ماکو بهمراه معاون برنامه ریزی و امور عمرانی و تعدادی از مسئولین از این واحد بازدید کردند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ، حسین عباسی در این بازدید ضمن تشکر از همه دست اندرکاران کشتارگاه و تاکید بر رعایت نکات بهداشتی و استانداردهای مورد نیاز گفت :  متولیان امر باید تلاش نمایند گوشت سالم و بهداشتی به دست مردم برسد .

وی با تاکید بر لزوم ارتقای کیفیت و توسعه فعالیت کشتارگاه دامی ماکو افزود: حفظ سلامتی و بهداشت مواد غذایی، مخصوصا گوشت قرمز  باید در اولویت امور مسئولین بهداشتی قرار بگیرد ، چراکه این عزیزان در قبال حفظ و سلامتی گوشت قرمز تولید شده مسئول هستند و باید نظارت دامپزشکی برای گوشت عرضه شده در ‌شهر همچون گذشته تداوم داشته باشد.

فرماندار ماکو با اشاره به واردات دام زده جهت تامین گوشت قرمز مورد نیاز کشور اظهار داشت : با اصلاح و تجهیز کشتارگاه ، شهرستان ماکو می تواند به هاب توزیع گوشت قرمز تبدیل شود . 

در ادامه این بازدید رئیس شبکه دامپزشکی و شهردار ماکو با بیان مسائل و مشکلات موجود ، آمادگی خود را جهت همکاری با بخش خصوصی بمنظورتوسعه کمی و کیفی کشتارگاه اعلام نمودند .