مسئله جاسازی کالاها ی قاچاق و غیره توسط افراد ناشناس در کامیون های محدوده گمرک باید سریعا متوقف شود

صبح روز دوشنبه ۱۸ اسفند سالجاری جلسه کمیسیون برنامه ریزی ، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان ماکو به ریاست محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان ماکو در محل فرمانداری برگزار گردید. 

🔻 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان در این جلسه با بیان اینکه بحث جاسازی مواد مخدر ، اتباع بیگانه و کالاهای قاچاق توسط افراد ناشناس در کامیون هایی که وارد گمرک بازرگان شده و قصد خروج از مرز را دارند موجب نارضایتی شدید و به حق رانندگان شده است، گفت : مسئله جاسازی کالاها ی قاچاق و غیره توسط افراد ناشناس در کامیون های محدوده گمرک باید سریعا متوقف شود لذا لازم است گمرک اقدامات کنترلی و نظارتی خود را تشدید نموده و در صورت لزوم از ظرفیت های نیروی انتظامی و هنگ مرزی استفاده کند .

🔹 محمدی ایروانلو با اشاره به اینکه تیر پارک آنا وطن بخش مهمی از مشکلات موجود در گمرک بازرگان را حل خواهد نمود افزود : برای ساماندهی کامیون ها و آسایش هر چه بیشتر رانندگان زحمت کش و جلوگیری از جاسازی مواد مخدر در کامیون ها تیر پارک آنا وطن باید سریعا" راه اندازی شود .