به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ نادر کاظمی فرماندار شهرستان در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر اداره استاندارد در این شهرستان توسط کارشناس استاندارد اداره می شود که این قابل قبول ما نیست گفت : با توجه به اهمیت شهرستان ماکو و افزایش فعالیت های منطقه آزاد و گمرک بازرگان اداره استاندارد شهرستان ماکو باید به معاونت استاندارد ارتقا یابد .
کاظمی با اشاره به اینکه شهرستان ماکو در مسیر ترانزیت بوده و سه میلیون جمعیت شناور دارد گفت : نگاه ها باید به شهرستان ماکو ملی باشد نه شهرستانی
دکتر وحید موسی پور مدیرکل سازمان استاندارد استان آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه وظیفه سازمان استاندارد حفاظت از مال و جان مردم است گفت : قول می دهیم هرچه سریعتر نسبت به ارتقا اداره استاندارد شهرستان ماکو به معاونت اقدام و معاون اداره نیز معرفی گردد .
حمزه حورسی معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد ماکو نیز در این جلسه گفت : سازمان منطقه آزاد آماده هرگونه همکاری با سازمان استاندارد در راستای حل مشکلات فعالین اقتصادی می باشد .