صبح روز سه شنبه ۱۴ بهمن سالجاری مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید صندوق کارآفرینی امید شهرستان ماکو ، با حضور محمدی ایروانلو فرماندار و پور ولی معاون صندوق کارآفرینی امید استان آذربایجان غربی در محل فرمانداری برگزار شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو؛ محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان در این جلسه با تقدیر از زحمات و تلاش های مهدی نیکخو و آرزوی توفیق برای فرهاد فرج زاده گفت : مدیریت باید همراه با اخلاق مداری ، پیگیری و قانونمندی باشد ، تا در پایان ماموریت خود بتوانیم کارنامه قابل قبولی را از دوران مسئولیت خود ارائه دهیم .
محمدی ایروانلو افزود: صندوق کارآفرینی امید همراهی بسیار خوبی با برنامه های توسعه ای استان داشته و انتظار می رود این توجه و میزان اعتبارات برای شهرستان ماکو که دارای شرایط ویژه ای است، افزایش یابد.
در پایان این مراسم فرهاد فرج زاده بعنوان رئیس جدید صندوق کارآفرینی امید شهرستان ماکو معرفی شد.