فرماندار شهرستان ماکو :
📌 فرهنگ اشتغال نباید در پشت میز نشینی خلاصه شود
🔹 صبح روز سه شنبه 24 خرداد 1401 ، محمد سلیم عباسی مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با حضور در فرمانداری شهرستان ماکو با نادر کاظمی فرماندار شهرستان دیدار نمود .
🖋 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو : نادر کاظمی در این دیدار ضمن تشکر از حضور مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در فرمانداری و با بیان اینکه فرهنگ اشتغال نباید در پشت میز نشینی خلاصه شود گفت : باید به این باور رسید که پیشرفت زیادی با مهارت آموزی نسبت به شغل کارمندی خواهد بود و لازمه این امر معرفی جوانان و تولید کنندگان موفقی است که با مهارت خود به اهداف عالیه دست یافته اند.
🔹 نادر کاظمی با اشاره به بحث بومی سازی مهارت آموزی افزود : با نیاز سنجی مناسب و اینکه چه مهارت هایی در شهرستان ماکو پاسخگوی نیاز نیروی کار خواهد بود می توان گامی اساسی در زمینه اشتغال و کسب درآمد پایدار برداشت.
🗓 24 خرداد 1401
@PadDolat_Maku