معاون فرماندار ماکو :
ترانزیت دام از گمرک بازرگان یک فرصت مهم در حوزه تجاری و اقتصادی است

🔻پیش از ظهر امروز جلسه هماهنگی و ساماندهی ترانزیت دام زنده از کشور ترکیه به قطر به ریاست معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار و با حضور مسئولین ادارات و شرکت های حمل و نقل ذیربط در محل فرمانداری برگزار شد .
🔻به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ خانم قربانی در این جلسه با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)و یاران باوفای ایشان ، ترانزیت دام از گمرک بازرگان را یک فرصت مهم در حوزه تجاری و اقتصادی عنوان و اظهار داشت : همه وظیفه داریم شرایط مناسبی را برای تقویت و ادامه روند ترانزیت را بدون مسائل حاشیه ای فراهم نمائیم .
🔻معاون فرماندار ماکو با تاکید بر اجتناب از هر اقدامی که این فرصت را تبدیل به تهدید نماید افزود : مجموعه دستگاههای مرتبط و علی الخصوص شبکه دامپزشکی این آمادگی را دارند تا با تسهیل و تسریع در امور ترانزیت ، شرکت های حمل و نقل را در عمل به تعهد هایشان یاری رسانند .
🔻دکتر آیرم رئیس شبکه دامپزشکی ماکو هم در این جلسه با تقدیر از شرکت های حمل و نقل و تاکید بر لزوم رعایت قوانین و ضوابط تعین شده اظهار داشت : از خرداد ماه سالجاری تاکنون ۸۱۸۱۰ دام زنده در قالب ۲۹۵ کامیون با حضور مامور بدرقه گمرک از کشور ترکیه به قطر ترانزیت شده است .
🔻وی افزود : همه شرکتهای ترانزیت کننده و صاحبان دام ها موظف به رعایت ضوابط و قوانین تردد و حمل و نقل دام براساس قوانین سازمان دامپزشکی کشور هستند و فقط در محلهای مورد تایید دامپزشکی می توانند برای استراحت و تعلیف توقف نمایند و در صورت تخلیه در اماکن غیر به عنوان دام قاچاق تلقی می گردند .