نادر کاظمی فرماندار شهرستان ماکو :

در پنج ماهه اول 1402 در راه های حوزه شهرستان ماکو 14 نفر بر اثر تصادفات فوت نموده است

در پنج ماهه اول 1402 در راه های حوزه شهرستان ماکو 14 نفر بر اثر تصادفات فوت نموده است
جلسه شورای ترافیک شهرستان ماکو به ریاست نادر کاظمی فرماندار شهرستان و با حضور مسئولین ادارات مربوطه در محل فرمانداری برگزار گردید .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ نادر کاظمی فرماندار شهرستان در جلسه شورای ترافیک شهرستان ماکو گفت : در پنج ماهه اول 1402 در راه های حوزه شهرستان ماکو 14 نفر بر اثر تصادفات فوت نموده است .

فرماندار و رئیس شورای ترافیک شهرستان ماکو خاطرنشان ساخت :

- ایستگاه راهنمایی و رانندگی در میدان ولیعصر (عج) فلکه شیر توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری ماکو احداث خواهد شد .

- ایستگاه راهنمایی و رانندگی در شهر بازرگان جنب گمرک توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری بازرگان در حال احداث می باشد که به زودی راهنمایی و رانندگی به صورت ثابت در شهر بازرگان مستقر خواهد شد .

- 6 عدد دوربین راهنمایی و رانندگی در نقاط حادثه خیز شهر ماکو توسط سازمان منطقه آزاد و شورای اسلامی شهر و شهرداری ماکو در شهر ماکو نصب خواهد شد .

- در داخل شهرها شهرداری های ماکو و بازرگان و در خارج از شهرها نیز سازمان منطقه آزاد نسبت به نصب دوربین های سرعت سنج اقدام نمایند .

# نظر : 0