فرماندار ماکو :
ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از جمعیت جوان شهرستان

صبح امروز اولین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان ماکو با دستور کار ترویج ازدواج آسان به ریاست فرماندار و با حضور امام جمعه و اعضای ستاد در محل فرمانداری برگزاری شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ حسین عباسی در این جلسه با تقدیر از ادارات و بانکهای عامل در ترویج و تسهیل ازدواج آسان گفت : عملکرد بانک ملی در اعطای تسهیلات ازدواج گفت : برابر آمار اعلامی شعب بانک ملی شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۲۷۵ فقره وام ازدواج به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات ازدواج به جوانان اعطاء نموده و از این حیث مدیریت بانک ملی قابل تقدیر است .
فرماندار ماکو با تاکید بر ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از جمعیت جوان شهرستان اظهار داشت : در حال حاضر جمعیت غالب کشور ما را جوانان تشکیل داده اند و موضوعات مهمی همچون اشتغال، مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پیش روی جوانان قرار دارد، که لازم است به شکلی جدی به دغدغه ها و نیازهای جوانان پرداخته شود.
عباسی عدم درک متقابل زوجین را یکی از مهترین علل بروز آسیب های اجتماعی از جمله طلاق عنوان و خاطر نشان ساخت : گرایش برخی از جوانان و خانواده های آنها به زندگی غربی و عدم رشد بلوغ فکری در کنار بلوغ جسمی باعث چنین مشکلاتی شده است ، که ضروریست با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش ، اساتید دانشگاهی و رسانه ها بیشتر به این موضوعات پرداخته شود .
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی امام جمعه ماکو هم در این جلسه با تاکید بر ضرورت آشنایی بیش ار پیش جوانان با سبک زندگی ایرانی ، اسلامی گفت : عدم آشنایی زوجین نسبت به تکالیف و حقوق قانونی و شرعی یکدیگر یکی از علل مهم افزایش آمار طلاق در بین جوانان است .
وی تشکیل شورای مشاوره را برای ارائه خدمات و ترویج ازدواج آسان در بین خانواده را مثمر ثمر دانست و افزود : اصلیترین و بنیادیترین امر از نظر اسلام تشکیل خانواده است و به یقین مهمترین بحث دنیای امروز نیز چالشهای پیشرو در این زمینه است که متاسفانه بدلیل بی مهری و غفلت خانواده ها از بسیاری از سنن دینی و مورد تاکید ائمه معصومین علیم السلام مشکلاتی را بوجود آورده است .