رئیس هیات بازرسی شهرستان ماکو :
تبلیغات زود هنگام داوطلبین در فضای مجازی و محافل عمومی و خصوصی بصورت مستمر رصد می شود

🔻دومین جلسه ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی بریاست رئیس دادگستری و با حضور دادستان عمومی و انقلاب ،رئیس هیات بازرسی انتخابات و همچنین اعضای ستاد در محل دادگستری برگزار شد .
🔻به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ، خانم قربانی رئیس هیات بازرسی مرکز حوزه انتخابیه ماکو ، چالدران ، شوط و پلدشت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارشی از روند ثبت نام از داوطلبین گفت : طبق برنامه زمانبندی ثبت نام از داوطلبین از ۱۰ آذر ماه شروع و تا آخر وقت اداری ۱۶ آذر ادامه داشت که نهایتا" ۴۱ نفر از افراد واجد شرایط با حضور در وزارت کشور و محل فرمانداری ماکو ثبت نام کردند .
🔻وی با اعلام تشکیل هیات اجرایی در شهرستانهای حوزه انتخابیه افزود : بعد از اعلام نظر مراجع چهارگانه روند بررسی صلاحیت ها در هیات اجرایی مرکز حوزه انتخابیه آغاز خواهد شد و ۲۷ آذر ماه مراتب رد صلاحیت به داوطلبان ابلاغ خواهد شد .
🔻خانم قربانی ، رئیس هیات بازرسی شهرستان ماکو خاطر نشان ساخت : موارد تخلف و جرائم انتخاباتی و همچنین ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی در تبلیغات بر له و یا علیه کاندیداها در جلسات شورای اداری ، نشست دهیاران ، سازمان های مردم نهاد و ... مکررا " مورد تاکید قرار گرفته است و در همین راستا تبلیغات زود هنگام داوطلبین در فضای مجازی و محافل عمومی و خصوصی بصورت مستمر رصد می شود .
🔻مجید نیازی رئیس دادگستری و ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخابی با اعلام ایجاد دو شعبه ویژه برای رسیدگی خارج از نوبت به تخلفات انتخابی گفت : با تبلیغات زود هنگام نامزدهای انتخاباتی در سطح شهرستان و فضای مجازی برخورد و اجازه مسموم سازی جو انتخابات را به هیچ کس و یا گروهی را نخواهیم داد .