معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ماکو :

دستگاه های اجرایی و مسئولان فرهنگی باید با استفاده از آگاهی بخشی به عموم مردم ، ادبیات حجاب را در جامعه ترویج دهند

دستگاه های اجرایی و مسئولان فرهنگی باید با استفاده از آگاهی بخشی به عموم مردم ، ادبیات حجاب را در جامعه ترویج دهند

جلسه هماهنگی برنامه های هفته عفاف و حجاب شهرستان ماکو ، به ریاست معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار و باحضور اعضای کمیسیون در محل فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ،‌ قربانی در این جلسه ضمن گرامیداشت دهه کرامت ، به رشادتهای زنان در جبهه های جنگ پرداخته و از بانوان شهرستان که از زمان شیوع کرونا ویروس در مقابله با این بیماری در سنگرهای مختلف تلاش کردند تقدیر و تشکر نمود و گفت:  بانوان این سرزمین دانش آموخته و پرورش یافته مکتب اهل بیت و شهدا هستند که این امر توانسته کشور ما را در مدیریت کرونا ویروس موفق و از سایر کشورها حتی کشور های به اصطلاح پیشرفته متمایز بکند لذا بانوان باید با انجام برنامه های محتوایی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش نمایند.

قربانی به اهمیت حجاب در جامعه اشاره افزود : دستگاههای اجرائی که در متن قانون عفاف و حجاب دارای وظائفی میباشند  باید تمام تلاش خودرا در راستای اجرای این قانون معمول داشته و مسئولان فرهنگی نیز باید  با استفاده از آگاهی بخشی به عموم مردم ، ادبیات حجاب را در جامعه ترویج دهند.

وی با اشاره به مسئله رعایت عفت در جامعه افزود : موضوع حجاب و عفاف مختص بانوان نمیباشد آقایان هم باید مراتبی از عفاف را رعایت کنند و  مردم جامعه باید توجیه شوند که عدم رعایت حجاب گناه علنی و آشکار است و سبب سستی بنیان خانواده خواهد گردید.

قربانی در مورد اینکه حجاب دفاع از کرامت و حقوق زن است افزود : پایبندی به اصالتها و ارزشهای معنوی ،رسالت امروز زن  مسلمان است و آنچه زن ایرانی را در جهان امروز متمایز میکند حجاب و  ایمان آگاهانه  او میباشد.

 


 

# نظر : 0