فرماندار شهرستان ماکو :

نامرغوب بودن نوع گندم مصرفی در کارخانه و همچنین عدم رعایت مدت زمان تولید تا مصرف آرد در نانوایی از جمله دلایل مهم کیفیت پائین نان در شهرستان ماکو است

نامرغوب بودن نوع گندم مصرفی در کارخانه و همچنین عدم رعایت مدت زمان تولید تا مصرف آرد در نانوایی از جمله دلایل مهم کیفیت پائین نان در شهرستان ماکو است

صبح امروز هشتمین جلسه کارگروه گندم آرد و نان شهرستان ماکو به ریاست علی محمدی ایروانلو فرماندار و با حضور اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ علی محمدی ایروانلو در این جلسه با تاکید بر تشدید بازرسی از واحد های نانوایی ، برخورد با فروش خارج از شبکه و گران فروشی نان در فروشگاهها گفت : نظارت بر واحد های نانوایی باید اثر بخش و تاثیر آن در بین مردم ملموس باشد .

فرماندار ماکو با بیان اینکه نامرغوب بودن نوع گندم مصرفی در کارخانه و همچنین عدم رعایت مدت زمان تولید تا مصرف آرد در نانوایی از جمله دلایل مهم کیفیت پائین نان در شهرستان ماکو است اظهار داشت : اتحادیه نانوایی و مدیریت کارخانه ملزم به اطلاع رسانی کیفیت پائین آرد تولیدی به واحد های نانوائی هستند .

وی افزود : بمنظور بهبود وضعیت موجود مقرر گردید پیگیری های لازم از سوی شرکت غله و خدمات بازرگانی و همچنین کارخانه تولید آرد در خصوص تحویل گندم با کیفیت به کارخانه صورت پذیرد .

علی محمدی ایروانلو در خصوص تامین نان و توزیع آرد در بین خانواده های عشایری نیز خاطرنشان ساخت : ماهانه بیش از ۱۳۶ تن آرد خام از طریق شرکت عشایر ذخایر انقلاب در بین خانواده عشایری توزیع میشود تا نان مورد نیاز خود را تهیه نمایند .


🗓 ۱۴۰۰/۰۸/۲۳

@PadDolat_Maku

# نظر : 0