فرماندار ماکو :

تمامی عوامل اجرایی بصورت کاملاً بی طرف و در راستای برگزاری انتخابات سالم ، قانونمند و باشکوه عمل خواهند نمود

تمامی عوامل اجرایی بصورت کاملاً بی طرف و در راستای برگزاری انتخابات سالم ، قانونمند و باشکوه عمل خواهند نمود

🔻پیش از ظهر امروز ، جلسه هماهنگی مسئولین کمیته های ستاد انتخابات شهرستان ماکو به ریاست فرماندار و با حضور معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار ، بخشداران مرکزی و بازرگان در محل فرمانداری برگزار شد . 

🔻به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ، حسین عباسی در این جلسه با تاکید بر لزوم آمادگی کامل مسئولین کمیته ها و بکارگیری تمامی امکانات در  خصوص برگزاری انتخابات سالم ، قانونمند و باشکوه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند ماه سالجاری گفت : ثبت نام از داوطلبین از دهم آذر ماه آغاز خواهد شد و برنامه ریزی های لازم بمنظور ثبت نام از نامزدها در شهرستان ماکو بعنوان مرکز حوزه انتخابیه شهرستان های ماکو ، چالدران ، شوط و پلدشت صورت پذیرفته است و هیچ مشکلی در این رابطه وجود ندارد .

🔻  فرماندار ماکو با تاکید بر اینکه هیچ یک از مسئولین دستگاههای اجرایی حق ندارند با استفاده از امکانات دولتی بر له و یا علیه کاندیدای انتخابات عمل نماید خاطر نشان ساخت : در صورت گزارش و یا مشاهده مواردی از این قبیل ، بر اساس قانون با کسانیکه در این راستا اقدام نمایند برخورد خواهد شد و تمامی عوامل اجرایی بصورت کاملاً بی طرف و در راستای برگزاری انتخابات سالم ، قانونمند و باشکوه عمل خواهند نمود .  

🔻 در ادامه این جلسه مسئولین کمیته ها در خصوص مسائل و موارد مربوطه به انتخابات دوم اسفند مطالبی را بیان نمودند . 

# نظر : 0