معاون فرماندار ماکو :

لزوم کیفی سازی برنامه های اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان

لزوم کیفی سازی برنامه های اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان

پیش از ظهر امروز دومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان ماکو با موضوع اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان به ریاست خانم قربانی معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار و با حضور اعضای ستاد در محل فرمانداری برگزار شد . 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ؛ خانم قربانی در این جلسه با تقدیر از اعضای ستاد ساماندهی امور جوانان در برنامه‌ریزی و اجرای مطلوب برنامه های ستاد بر لزوم کیفی سازی برنامه های اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان تاکید و خاطرنشان ساخت : برنامه ریزی ها باید به نحوی باشد که همه اقشار مردم در محلات مختلف از ظرفیت های به وجود آمده به نحو احسن استفاده نمایند . 

وی با بیان اینکه مهمترین هدف ستاد ساماندهی امور جوانان، سیاست گذاری، تصمیم گیری و نظارت بر حوزه جوانان است افزود : در اجرا و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مربوط به اوقات فراغت جوانان، باید اثربخشی این برنامه ها بعنوان محور مدنظر قرار گیرد و برگزاری برنامه‌ها تنها برای رفع تکلیف نباشد و در راستای غنی سازی اوقات فراغت جوانان برنامه ریزی کنیم نه پرکردن اوقات آنان

معاون فرماندار ماکو در ادامه از اعضای ستاد خواست : با برنامه ریزی های اصولی و مدون جوانان را به سمت توانمندی و شکوفایی استعدادهایشان سوق دهند تا بتوانند بخشی از مسائل و مشکلات اصلی آنها را رفع نمایند . 

 

# نظر : 0