محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان ماکو در جلسه شورایهماهنگیثبتوقایعحیاتیشهرستان:

برنامه های توسعه پایدار کشور مستلزم آمار های به روز و واقعی می باشد

برنامه های توسعه پایدار کشور مستلزم آمار های به روز و واقعی می باشد

صبح امروز ۱۱ دی ۱۳۹۹ جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان به ریاست محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان ماکو و با حضور مسئولین ذیربط در محل فرمانداری برگزار گردید. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان در این جلسه با بیان اینکه ثبت به موقع وقایع چهار گانه تولد ، فوت ، ازدواج و طلاق برای یک نظام حکومتی و سیاسی بسیار مهم و حائز اهمیت است افزود : برنامه های توسعه پایدار کشور مستلزم آمار های به روز و واقعی می باشد.

علی زاده رئیس اداره ثبت احوال شهرستان ماکو نیز در این جلسه با ارائه گزارش از عملکرد این اداره افزود : در ۱۰ ماهه سالجاری ، ۱۶۶۱ مورد ولادت ، ۵۲۴ مورد فوت ، ۷۵۱ مورد ازدواج و ۱۸۸ مورد طلاق به ثبت رسیده است که نسبت به ۱۰ ماهه سال گذشته ، در ولادت ۴/۸ درصد کاهش در فوت ۲۲/۴ درصد افزایش در ازدواج ۱۰/۴ درصد افزایش و در طلاق نیز ۲۰/۵ درصد افزایش داشته ایم.

در ادامه این جلسه اعضای شورا در خصوص روند ثبت وقایع حیاتی شهرستان مشکلات و اقدامات خود را تشریح نمودند .

# نظر : 0